Nieuwsbrieven

De Regio HCCHaaglanden stuurt nieuwsbrieven naar de HCC leden die zich hiervoor hebben aangemeld. De HCCHaaglanden maakt alleen nieuwsbrieven als extra aandacht wordt gevraagd voor bepaalde zaken, onderwerpen, evenementen en dergelijke. Want normaliter wordt alle informatie voor HCC leden en voor andere belangstellenden op onze website www.hcchaaglanden.nl gepubliceerd.
Daarnaast wordt er elke maand een agenda verstuurt met de activiteiten van de volgende maand.

Sinds oktober 2013 heeft de HCC een nieuw adressen systeem genaamd Tripolis.
E-mails hiermee verzonden bevatten onderaan elke nieuwsbrief een afmeld link waarmee je je voor die specifieke nieuwsbrief kunt afmelden. Dit gaat niet goed als u in het verleden uw email adres van HCCNET heeft laten doorsturen naar een ander email adres of een ander dan adres dan een HCC adres heeft ingevoerd. Doorloop dan de volgende wijzigingsprocedure.

Wijzigingsprocedure:
Als je je voor een nieuwsbrief wil aan/af-melden, of je in één keer voor meerdere nieuwsbrieven wil aan- of afmelden, doorloop dan de onderstaande stappen.

  • Ga naar hcc.nl
  • Log in met je persoonlijke inloggegevens. (Heb je deze nog niet? Maak dan eerst een profiel aan) Hiervoor heb je wel je lidmaatschap nummer nodig samen met je HCC code die je eens gekregen hebt.
  • Klik in het menu op ‘Mijn account’.
  • Je belandt op het beheer gedeelte, waar je jouw persoonlijke gegevens en instellingen kunt bekijken en wijzigen.
  • Klik op het tabblad ‘Nieuwsbrieven’.
  • Hier kun je je aan- en afmelden voor de diverse HCC nieuwsbrieven.
  • Bevestig de keuze door op ‘Opslaan’ te klikken.

Wil je andere zaken aanpassen (zoals je Email adres) in je persoonlijke profiel dan kun je bovenstaande procedure ook gebruiken.

De webmaster van HCCHAAGLANDEN heeft geen toegang tot de e-mail adres-bestanden, dus ook geen wensen of klachten hierover aan de webmaster richten. s.v.p. klachten over de werking van “mijn.hcc.nl” richten aan de centrale HCC in Haarlem.

Daarnaast bestaan er nog diverse bestanden die door de coördinatoren van de diverse activiteiten worden bijgehouden. Wijzigingen hierin moet u rechtstreeks aan de betreffende coördinator doen toekomen.

Wil je a.u.b. nooit een email van de HCC of een van zijn sub groepen als SPAM aangeven maar de bovenstaande procedure hanteren. Als diverse leden dit als SPAM melden worden anderen ook gedupeerd aangezien de SPAM robots dit aan elkaar doorgeven.